Voer voor Snelheidsduivels.

Praat mee over opmerkelijke nieuwfeiten
Gebruikersavatar
DMetall
Gewaardeerd gebruiker
Gewaardeerd gebruiker
Berichten: 75
Lid geworden op: 17 mar 2006 14:24
Locatie: Bergen op Zoom
Contacteer:

Voer voor Snelheidsduivels.

Bericht door DMetall » 02 mei 2006 15:58

Hou je van Racespellen? dan weet je dat er al heel wat bestaan. Helaas zijn ze niet allemaal even mooi. Wil je zeker weten dat je een top-game in huis haalt? Ik zet hier ff drie race simulators voor je op een rijtje:

1. Gran Turismo
Toen het eerste deel uitkwam van dit spel op de Playstation, was het direct een hit. Voor het eerst moest je zelf met een beperkt budget oude auto's kopen. Door ermee te racen kon je geld verdienen voor nieuwe onderdelen en nieuwe auto's. Inmiddels zijn er vier succesvolle delen in de serie verschenen.

http://games.coolz0r.com/images/gran-turismo-4.jpg

2. Project Gotham Racing
Bij Project Gotham Racing gaat het niet alleen om de snelheid. Er is namelijk ook een Puntensysteem dat je beloont als je netjes rijdt. Hierdoor wordt het de kunst om zo snel, maar vooral zo strak mogelijk door de bochten te scheuren zonder de railings aan te raken. Het derde deel van het spel in enkele maanden geleden verschenen voor de Xbox 360.

http://www.power-games.fr/UserImgs/imgs ... PGR3/7.jpg

3. DTM Race Driver
De DTM race is een echt toernooi. Het vindt ook een keer per jaar plaats op het circuit van Zandvoort. De racegame blinkt vooral uit door de realistische besturing. Verwacht dus je niet dat je vol gas kan blijven geven, dan land je gegarandeerd in de grindbak.

http://www.salzburg.com/jugend/imbild02 ... /dtm/2.jpg
Mercenary
waar je liever niet aan denkt, daar denken wij aan.

Plaats reactie