25 jaar Pacman

Praat mee over opmerkelijke nieuwfeiten
Gebruikersavatar
mollerpunker
ICER-junk
ICER-junk
Berichten: 691
Lid geworden op: 17 feb 2006 14:42
Locatie: Bergen op Zoom
Contacteer:

25 jaar Pacman

Bericht door mollerpunker » 05 mei 2006 11:47

Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van Pac-Man en 50 jaar Namco vond op dinsdag 2 mei een feestelijke persconferentie plaats te Zandvoort.

Speciaal hiervoor werd een Benelux marktonderzoek over de bekendheid van videogames verricht. De onderzoeksresultaten kunt u op http://www.externalaffairs.nl/pacman nalezen. Daar vindt u ook het artikel van Professor Gust De Meyer over de geschiedenis van Pac-Man en Namco. En als ultieme hommage aan beide verjaardagen liggen vanaf nu Pac-Man World 3 en Namco Museum 50st Anniversary in de winkelrekken.

Pac-Man World 3

Vier de 25e verjaardag van Pac-Man met Pac-Man World? 3, het nieuwste deel in de populaire reeks! Het op macht beluste, kwaadaardige genie Erwin heeft een machine gemaakt die de wereld van de Ghosts kan binnendringen?het Spectral Realm! Maar nu sijpelt het Spectral Realm de echte wereld binnen en dreigt er een kolossale ramp die de wereld jarenlang in puin kan leggen!

Namco Museum 50st Anniversary

Ter ere van het 50-jarig bestaan komt Namco met de meest uitgebreide verzameling speelhalklassiekers ooit voor de consoles. Via het nieuwe retromenu verken je een virtuele speelhal, waar je alle klassiekers in de originele vorm kunt spelen? alleen heb je dit keer geen muntjes nodig!

De volledige perscd vindt u terug op http://www.externalaffairs.nl/pacman
1 tip steek geen kapot usb stekkertje in je poort :P je blaast alles op :D

Plaats reactie